happyjale_Th Moderatör
Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 29 Nerden : Dünya'dan Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Tokio Hotel-reden(Türkçe- Almanca) Paz Haz. 29, 2008 3:55 pm | |
| ALMANCASI
Reden Hallo Du stehst in meiner tur Es ist sonst niemand hier Ausser dir und mir Okay Komm doch erstmal rein Der rest geht von allein In zimmer 483
Hier drinn ist niemals richtig tag Das licht kommt aus der minibar Und morgen wird´s hier auch nicht hell Willkommen im hotel
Wir wollten nur reden Und jetzt liegst du hier Und ich lieg daneben Reden Reden
Komm her Wir werden nicht gestort Das hab ich schon geklärt Don´t disturb Egal wo wir morgen sind Die welt ist jetzt hier drinn Leg dich wieder hin
Ich hor dir zu seh dein gesicht Deine lippenoffnen sich Red langsam bitte nicht zu schnell Willkommen im hotel
Vor der tur alarm Die ganze welt ruft an Alle zerrn an ihr Ich will mit keiner ausser dir
Reden Reden
Wir wollten nur reden Und jetzt liegst du hier Und ich lieg daneben Reden
TÜRKÇESİ
Konuşmak Merhaba Sen kapımın içinde duruyorsun Burda kimse yok Senden ve benden başka Tamam, yavaşça içeri gel Sonrası kendiliğinden olur Oda 483 te
İçeride asla düzgün gün olmuyor Işık minibardan geliyor Ve yarında aydınlık olmayacak
Refrain
Biz sadece konuşmak istiyorduk Ve şimdi yanımda yatıyorsun Bende senin yanında Konuşmak Konuşmak
Gel buraya Biz rahatsız olmayacağız Ben onu yaptım Don't disturb
Mühim değil Yarın nerde olursak Dünya şimdi burada Lütfen yine yerine uzan
Sana bakınca yüzünü görüyorum Dudakların açılıyor Yavaş konuş lütfen hızlı değil Hoşgeldin hotele
Refrain
Kapının önünde alarm Bütün dünya arıyor Herşeyi ikimiz değiştiririz Senden başka kimseyle konuşmayacağım
Biz sadece konuşmak istiyorduk Ve şimdi yanımda yatıyorsun Bende senin yanında Konuşmak Konuşmak Konuşmak................ | |
|